Pocta - Nola77
Anotace: další do sbírky ... stavební materiál - názvy děl autora Nola77
Sbírka:
Pocta ...
Šeptání do tmy ……..
Vrať se mi …
Moje malička
Jediná
Labuť
Kolikrát
Červené kapky
Prokletá hladina ….
Ponuré myšlenky ….
Poslouchám padat déšť
Jsem
Kdo má to právo???
Královna
Smrt
Jen jedno tělo
Sám v sobě
…umírám…
Jedním tahem
Pohřbil jsem …
Kolotoč času …
Maluji…..
Čarodějka pocitů….
Na rtech ….….
Hříčka přírody
Paprsky snů ….
Cestička oblázků …
Mléčná dráha
Střípky života …
Lístky růží
Vkládám do dlaní
Hledáme ….….
Pár doteků
Pár vteřin ….
Duše lidí……
Good – bay
Melodie tmy ….
Přečteno 397x
Tipy 16
Poslední tipující: Koza, Bíša, hašlerka, susana načeva, PIPSQUEAK, labuť, Radek.oslov.Šafárik, s.e.n, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)