Pramínek vlasů
Anotace: pramínkem vlasů omotaná
Stále beznadějně zamilovaná,
do toho sladkého neznáma,
pramínkem vlasů omotaná,
živoz bez připomínek za náma.
Pramínkem vlasů uškrcená,
zavirajíc oči,
ve škarpě leží znásilněná,
leží a brečí...
Přečteno 462x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeronym., Bíša, 4LJFilip, 666 Idiot MCR, Radek.oslov.Šafárik, Mates.21
Komentáře (4)
Komentujících (4)