Kdo jsi?
Anotace: Prostě jen vyplnění volné chvíle:)
Naklonil ses ke mně a pošeptal mi tajemství,
že jsi trápení a žal.
Naklonil ses ke mně a pošeptal mi tajemství,
že bolest a utrpení skrýváš.
Naklonil ses ke mně a pošeptal mi tajemství
a iluze mi tak vzal.
Pošeptals mi, že jsi radost.
Úsměv si mi na tváři vykouzlil.
Pošeptals mi, že jsi starost
a klid můj v půli zalomil.
Řekl jsi, že skrýváš všechno štěstí a stejně tak i zármutek
a já začala přemýšlet, na čí straně je vina.
Ty přiznal jsi to, bez větších pohnutek
a já si náhle přijdu jiná.
Přiznal jsi, že jsi náladový a nestálý.
Přiznal jsi, že není toho, kdo tě ošálí.
Zeptala jsem se, kdo jsi a ty jsi se krutě usmál.
Tak, jak to vždy na konci děláš.
„Jsem život.“
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)