Mám to ráda
Spát na měkkém polštáři.
Pohlazení po tváři.
Od Tozziho Gloria písničku.
Když předpověď je o sluníčku.
V tmavomodrém pižamu
volat děti po ránu.
Zelenou zmrzlinu.
Miminek nevinu.
Gumové medvídky.
Památek prohlídky.
Večerní bdění.
Půlnoční snění.
Na lepší časy blízkání.
Vůni z trávy sekání.
Vím,že nejsem skromná
v tomhle jsem neoblomná.
Bezesná životem navigace
byla by jen pohá gravitace.
Přečteno 255x
Tipy 11
Poslední tipující: Špáďa, Květka Š., nejsembásník, 4LJFilip, malý ďáblík, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)