Promluvy čistých energií
Anotace: mám je tak ráda.. http://www.youtube.com/watch?v=1hQ58AHbf8w&feature=related
Smích skrývá snová část
proudů jiskry v očích
sladká stopa mého kroku
lásko..
Sametový žár plane
sám v srdci mém,
stuleně a něžně hřeje
náruč otevřená..
..radostí klíčů plná
rozohněná čistou krásou
ticha slov..
Pod kůží křišťálové slzy,
perly v dlaních
Zrcadlí se na hladině Tvé
můj obraz..stínů hlas
Kousek pocitu skrývá tvář
Povídej mi..srdcem, tichem
Mám to tak ráda..
Když uléhám do světla energií
duhových..
láskyplných pavučin..
Mám to tak ráda..
Zvuk lásky, co tichem zpívá
A
vděčně uzavírá..
..každý den
Vem si kousek, lásko..vem..
Přečteno 278x
Tipy 34
Poslední tipující: jvacl, enigman, Danga, jedam, zelená víla, Mbonita, Krahujec, Koza, labuť, Čoki, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)