Samota?
Anotace: ...jsme vážně vždy sami?
Ležím sama v sobě schoulená.
Skrčená- až pod bradou kolena.
Sama?
Vyměnila jsem Tě za černou,
od hlavy až ka patě halící mě, věrnou,
tikající tmu.
Ležím sama ve tmě. Já a pocit zhrzený.
Sama? Možná- mam na čele varažený
cejch samoty
Ležím sama se sebou schoulená.
Vzpřímeně- i když pod bradou mám kolena.
Dívám se na čenočerné tikající nebe,
Sama? Možná- al našla jsem ztrceného nejlepšího přítele
...a to sama sebe!
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, ajlonka
Komentáře (1)
Komentujících (1)