Školák
Anotace: Z každodeního popojíždění metrem:-)
Chlapec jede s dívkou zutou
dělá, že se kouká z vozu
ona s blůzkou rozepnutou
drbe si svou obří kozu
hošík tajně pozoruje
jak se prsty boří v ňadru
Přitom skrytě onanuje
jinak je však dobrý v jádru.
značně odhaleny
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: mimoid, Skrat
Komentáře (2)
Komentujících (2)