Dodatek k Jotě
Němá Jota,
chodí upuštěna
a sama zpívá Arii,
bílá jako stěna,
zpívá o Kalvárii,
její srdce sténá...
Když zpívá Arii, já také myslím na Kalvárii,
ach bolest a strupy, co zbyly po malárii
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka, Bíša
Komentáře (0)