Zpověď chorého mozku
Zpovídám se ze svých hříchů,
zpovídám se právě teď!
Zpovídám se v kýčovitém tichu,
zpovídám se - žádné barvy, pouze šeď!
Zpovídám se ze žalu svého,
zpovídám se v tuto chvíli.
Zpověď mozku mdlého!
Jen stíny štěstí mi zbyly.
Zpovídám se hlasem tichým,
zpovídám se řevem zoufalým.
Překvapuji přiopilé mnichy?
Budu chybět pozůstalým?!
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Rootness, Fighting Dreamer, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)