Anotace: Věnováno zesnulé tetě a miminku, co po ní zůstalo..
Smutné, je moc smutné že Bůh nám něco milované vezme bez ptaní ale v zápětí nás zase obdaří...třeba tím nádherně zrozeným novým životem.)) Myslím že práve to miminko je dar velmi krásný.))
19.06.2010 12:53:00 | carodejka