Pelmel
V životě nemám nic..jenom žízeň
blázen na křížové cestě
řekl
jistý muž...už
Katyně v husté noci
tuší v uších proud slov
a plazma na zdi
dodá slzy na plagiáty našich obličejů
V životě nemám nic..jenom žízeň
blázen s trnovou korunou
řekl
další jistý muž...už
dojmy na nehtech
špinavých a plných vzpomínek
na žízeň po životě
Tohle je teď a teď je všechno
Tady a teď !
Nemáme nic
jen tu žízeň
a čas pro naslouchání
muže
který jednoho dne zemře
stejně jako všichni
... pohladím ho po hebkých
vlasech
v časech předpřítomných
v časech minulých
a možná budoucích
Vykoupení noci
zaplacené opravdovou kocovinou...
Přečteno 415x
Tipy 20
Poslední tipující: Jin&Jang, WhiteSkull, Gabrielle, umělec2, Jana M., anatantal, Marfuša, Lota, carodejka, JardaCH, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)