Přání
Je podzim.
Už uvadlo letní kvítí,
a zima přichází,
slunce již moc neposvítí.
Je-li však sluncem
prozářený tvůj život,
nejde nazývat koncem
žádná z temných vod.
Je podzim.
Podzimní záře pableskuje skrz mraky,
kam děti pouštějí své papírové draky.
Draky s přáním.
S dětským přáním. Letícím k nebi.
Snad doletí tam,
kde by,
bylo vyplněním.
Textem vám chci sdělit přání,
s nímž pak všechno bude k mání.
A s papírovým drakem,
pošlu ho k nebi zlatým prakem.
Však ani nepřemýšlela jsem,
jak dlouho opuští zem.
Přání letí v Boží dům,
náruč otvírá andělům.
Všechno se splní.
Vím to.
Přečteno 287x
Tipy 14
Poslední tipující: J.U. Ray, Alien.v.v.s., Bíša, Holis, René Vulkán, MailMann, synanceia
Komentáře (4)
Komentujících (4)