Snová
Snová
Přišla jsi s deštěm
v noci vlahé
Co stane se ještě
až spatří nás nahé
hvězdy jež rozsvítí
oblohy samet?
Ležíme na kvítí
a stopy jsem zamet…
Přišla jsi tiše
tak jako sen
Z něhož jsem nad ránem
probuzen
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Sweet KiWi, TetaKazi, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)