KDY LÁSKA JÍ ZAS POTKÁ
Anotace: když láska jí potká... ...je zas krotká.
Te světlovlasé nádheře
jen struny hříchu sčítají
slunce tam nahoře
slova co žalují
S básní se setkají
opuštěné princezně
bez myšlenek
čas ale podá lístek
z té vůně třese se plamínek
Když půlnoční hvězda padá
zas zlomené srdce ze snů vstává
třesoucí ruce
láska jí podá
nese jí vítězně
a přeci bodá
Mlčí jen zármutek světla
když láska jí potká
je ale krasně krotká
slovíčka z té naděje
pořád jen varuje
je jako svědomí....
co čisté je
a nikdy nežaluje...je
tam srdce nahoře
Té světlovlasé nádheře.
Přečteno 331x
Tipy 18
Poslední tipující: Krahujec, Elennar Hollkin, labuť, PIPSQUEAK, Psavec, Jarka, mida, Divoženka1, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)