Anotace: as
živočišně primitivní....hm nwm jestli to znamena ze je to spatny a nanic...jen to chce na tom zapracovat...
29.06.2010 22:45:00 | 4LJFilip
má to být naturalismus? prosím, odpověz mi do zprávy, nehodlám to znovu číst ;-) s pozdravem (nově) "minlog"
20.06.2010 16:44:00 | 11477
je-li to inspirováno skutečností, asi svou dívku nemáš moc v úctě, že tady propíráš intimnosti co mají zůstat jen mezi vámi. pokud je to fantazie, tak mi přijde taková přízemní až živočišně primitivní.
nelíbí se mi to tedy z žádnýho úhlu pohledu
20.06.2010 15:32:00 | melancholik