Anotace: Jen báseň o žiletce
Njn... Když už nikdo, tak aspoň platinová kamarádka Tě nenechá ve štychu.
20.06.2010 16:32:00 | 666 Idiot MCR
toto už tady bylo hrozně mockrát. žiletka a krvácení ze zápěstí ve všech polohách.
nebo je to emo a jedná se jen o neškodé škrábanečky na předloktí? :)
20.06.2010 15:28:00 | melancholik