Anotace: Rovnost je úchylnost každého světa, mám na praku lidi , kteří na mě koukají z vrchu , avšak jejich chování vnímám.nesnáším pohrdání...rovnost neexistuje , moc peněz je nepochopitelná...přesto je tu..společnost si to žádá..
Pravda nemusí , pokuď se tě to přímo netýká...některé řeči nepřeslechneš...některé pohledy nepřehlédneš...sice si můžeš říct co mi je po vás ale nevždy se to dá házet za hlavu...-)))
20.06.2010 20:07:00 | Tom Abrhám
Trápit Tě to fakt nemusí
komu není z dáno
v apatice nekoupí
a slunce svítí všem stejně :-)))
20.06.2010 14:58:00 | Divoženka1