Zlatovláska
Jsi zavřená
v místnosti kam dopadá
trochu měsíčního svitu
tvé srdce touží
slyšet srdce tvého hřebce
vyrazit s ním
do hlubokých Křivoklátských lesů
toulat se s ním
cítit vánek ve tvých zlatých vlasech
ztratit se v divočině
svého srdce
poznat tajemného muže
v mlze…
tolik jizev mám na svém těle
sebou vláčím svůj meč
celý jsem ve zbroji
vypadám jak nějaký pán
rytíř z legend
hrdina a miláček žen
ale jen někdo ví, kdo jsem
na temný les
dopadá mlha
bojím se, abych se neztratil v bažinách
najednou vidím zlatovlásku…
spěchám za ní na koni
rychle abych jí dohnal
najednou jsem na cestě
mlha zmizela, ale kde je ta dívka
zlatovláska.
Přečteno 322x
Tipy 21
Poslední tipující: umělec2, Aren, Laivindia, Psavec, Lenullinka, hermiona_black, Dota Slunská, padající do neznáma, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)