č. 3
Ve studu se vznáším
horkým voskem políváš mi kůži
to jsou oni, to jsou muži
tváří se mi být vším
Rozžhavená kapka slzy vypaluje propast
tam kde měl stát most
v labirintu mých muk, stálost
je to peklo, láska, neukojená slast
lháři
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: al-pacino, bloodysunset, JohnyD., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (0)