pan Dokonalý
Vím nejsem pan dokonalý
Jsi pro mě bohyní,jsi mým světlem
A já z toho mám srdce zoufalý
Když chodím bez Tebe sám světem
Ani nevíš jak rozjasnila by jsi srdce a oči mi
kdyby jsi v orgánu co bije řekla:tam ležíš mi
K nohám bych ti složil celý svět ale klidně i vesmír
ale to Ti ted k nim složit nesmím
Tvý horky rty, víc radši ne,
nejsou mý, nejsi má Cher.
A sen nechám snem
bohužel začnu novým dnem
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: Lioness, Elisha, labuť, Psavec, Sweaty Woman, Květka Š., CULIKATÁ, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)