Anotace: to abych se příště mohla taky zvěčnit. Takže. Neslučitelnost zkrátka patří k běžnému jevu veškerého společenského života, hm...
prosím co je to Odi et amo???Chtěla jsem se optat přes vzkazy ,ale tvá přezdívka by mě naprosto odrovnala než bych ji opsala :-)
23.07.2010 14:46:00 | Divoženka1
úchvatná... cítím se ní;)
15.07.2010 10:46:00 | okousaná od světlušek