Anotace: ...nebyla, a nebude...je to...jebat...prostě primitivní básnička se slovem "Není"
Jednou jsem četla jednu zajímavou větu: "Každý, kdo si myslí, že dokáže popsat lásku, o ní nic neví".. A my ji přesto všichni popisujeme...
ST
20.07.2010 17:40:00 | Koza
...asi mám na lásku ještě čas... Tak si počkej, ale pozor, ať však nemáš do té doby šedý vlas :-)
22.06.2010 22:35:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Jednoduchá, ale úplně jasná..souhlasím a obávám se, že pro mě zrovna též není..ale jak píšeš hned na začátku - není bolest. A aspoň si rozumíme a je nás na to víc, nás, nezadaných :-)
22.06.2010 16:25:00 | Chancer