Asi pocit
Zastavuješ v srdci taje
čím víc moje láska zraje.
Z dálky jemné kroužení
večerně těžké soužení.
Ponecháváš vrátka zpátky
spouštíš v hlavě divné zmatky.
Laviny nevinných teček
chystáš právě další z léček.
Stejně už jsem navždy lapen
duší tvojí v nocích trápen.
Přečteno 313x
Tipy 26
Poslední tipující: divoska_jaja, zelená víla, ilona, Nút, Jiná, wendy.poezie, Květka Š., BARBYE, Skalsky Pavel, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)