Vyčtené
CHomáčky nitek vzdálených let
dlaně listy hladí tuhu
vrací se slovy,řádky pár vět
očima vidím stoupat duhu
-ke hvězdám
tiše,potají se ptám
kde zakotvit lásky prám?
Realitu nevnímám
proto pluješ sám a sám
davem ticha nepoznán
Přečteno 318x
Tipy 41
Poslední tipující: Antares, Bíša, Labanda, Čoki, vodnař, Holis, Mates.21, mida, Kars, harmony, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)