..vrátil bych se ....
Vrátil bych se klidně pár let zpátky
Když lidi měli pro umění cit
Kdy rebelům cpaly hlavy do oprátky
A slovo ostřejší je než ten břit
Proč bojíme se psát to lidské klišé
I když máme ho tak moc rádi
Proč musíme psát ve tmě a přitom tiše
I když nabízí nám svoje vnady
Verše byly na začátku
Úspěch měli vždy a všude
Zkusme nemyslet jen na oprátku
Nějak bylo, nějak bude
Pod kamenem brouk se svíjí
Nemá domov, nemá nic
V hospodě už všichni pijí
A recitují z plných plic
…….
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (4)