S KŘÍDEL SE VZDALUJE
Anotace: s křídel se vzdaluje...
Umírá vteřina
co ztrácela se z oparu
proč asi je zrozená
jablkem sváru
pohladí tváře
potom se dvoří
ze strun písničkáře
úlomky tvoří
umírá naděje
tiše jen prosí
když v tobě čaruje
jen ještě hoří
kdo myty boří
prázdnota žaluje
v rýmy se tvoří
světu jen kraluje
jen lháře
varuje
své vlastní tváře
s křídel se vzdaluje.
Přečteno 326x
Tipy 21
Poslední tipující: Vjeršotepec, Mbonita, PIPSQUEAK, harmony, Psavec, zenge, Sweet KiWi, Květka Š., labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)