Anotace: Láska člověka s upírem
krásná báseň a to nejen proto že popýchla tu část mě, která se upírovi podobá, ale proto že je násherná :)
01.02.2011 17:15:00 | vampire94
Krásná básnička, myslím, že stát se nesmrtelným chce občas každý a stát se navíc tak mocným jako je upír je jen toužebná představa. Kdo ví, jestli to jde...
23.06.2010 19:37:00 | Any 4
Taky bych někdy chtěla být nesmrtelná,ale pak ti někdo ublíží a tobě se chce zase uřít.Kolikrát člověk může umřít,než se narodí už naposled?!
23.06.2010 10:13:00 | Viktorie Zvalová
:).. smrtelnost má svá kouzla.. milá i nemilá.. žít věčně, tak mi snad zevšední i smrt...
21.06.2010 22:30:00 | Šerák