Všechno se ztrácí hrozně snadno, proto člověk nesmí zapomínat, nesmí ztratit svou minulost ať byla jakákoliv, jinak by nebyl už sám sebou :)
Ty zůstaň sama sebou, taková jsi nejlepší ;)
A snad jsem i tu báseň špatně pochopila, ale je pěkná.
03.08.2010 23:18:00 | evy