Anotace: V této básničce je hříchů až až. Např. láska - páska, a jistě objevíte další nedostatky a hříchy. Ale vysvětlení hledejte hlavně v mém křestním jménu! :o))
Sbírka: Bláznovy sonety
Sotva odpočíváš v tichu
básní rozhodl ses sdělit
výčet nedostatků, hříchů..
tím můžeš jen rozveselit
ovoce a ňader skrýše
pomocníka žlutá páska
malin tváře abatyše
úsměvná to dnes je cháska
jahodové když koktejly
ohon mlsné zpestří kuně,
přes okraje mlžných brejlí
s překvapením vzdychneš: čuně!
:o)
Jiří senior
22.06.2010 20:11:00 | j.c.
hmm..parádní ST.
22.06.2010 09:16:00 | xoxoxo
Vidím, že jsi při chuti
košík jahod pošlu ti
velkou pusu od malin
o mlsání také sním :o))
ST!
21.06.2010 21:49:00 | hašlerka