Pro Marcelu X
Hnědovlasá Marcela,
ta, co brýle nosí.
Básničku by moc chtěla,
Psavce o ní prosí.
Duben já jsem vynechal,
kdy ona má svátek.
Hořkost u ní zanechal,
nastal prý čas splátek.
Skládám tedy veršíček,
pro tu dívku milou.
Aby přišel mladíček,
nejlépe však s vilou.
Přezdívku má vznešenou,
básniček si hledí.
Když ji rýmy vyženou,
u ledničky sedí.
Hip hop ráda tancuje,
trsá jako divá.
Zvířátka též miluje,
je to prostě víla.
Tuhle skvělou Marcelku,
na Literu máme.
Dívku jako modelku,
všichni dobře známe.
Přečteno 531x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Vanilková Ninja, whiolet, s.e.n, vodnař, Špáďa, Jeněcovevzduchukrásného, Zasr. romantik, sluníčko sedmitečné, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)