Pocta Lady Lobě aneb Rozezvučte modráskové tamtamy..
Anotace: slozeno z nazvu del Lady Loba neco na voplatku.. byla fuska to slepit.. zbytek si najdete v dilech zminene poetičky .o)
**
Můj bůh má smysl pro hůmor..
v krajině před rozbřeskem,živě neživě
Přeji si ,experiment..
(snová, veselá známost..)
kolik z vás muži? říká
pojď si hrát..?
já prostě nevím..
marně ježku ježíš svůj kožíšek..
já nejsem vaše..
bonsaj..
Hruška..
záchodová.. lastura..
No tak jsem ješitná a co?!
Proč?
tiše se usmívám..
jak.. bojovnice I.,bojovnice II.
( pro provokatéra a jeho hnidopichy)
jsem proste tygr, v imaginárním rodě!
jsem všechno a nic, nic nového pod sluncem..
prominte to nebasnim.. jen se mi mylsenky pletu..
jo, a chtěla jsem ještě dodat.. inzerát..vzkaz..
nekupuji neprodávám nechci vyměnit..
chtěla bych prostě rozplynout jak duha..
svádění versus dobývání..
,, mám chut říct,, po dobrém jídle dezert se hodí..
rozechvělá.. radostná..zasažena.. toužím,
žasnu jak to je.. Krátké shrnutí..
copak jsem věž nedobytná?
co vlastně vím?
2xnic, jedno vlákno, další vlákno, 3xjeden, 10-11-12-13..
mám křišťálové kuličky.. dvě drobnůstky ..koláž ..
ach smutno smutno je mi ..není to terno..jako v souně..
chci.. být ptákem a umět lítat..svoboda=pták?
Birds of Paradise.. ulítlý blázen.. voe.. už se zase chechtám..
chci tančit.. ve stínu bambusů.. zviře-ná,zářivá..
P..lá..po..lá..m, miláčku promiň..
ššššššššš bolí to.. buď prosím opatrný..
zavírám oči na chvíly
poezie hmatu.. na cestě k.., uvolnění..
jsem z Tebe naměkko..(drž se děvče!)
sestupuji.. blázínku-děkuji.. děkuji ti za vláhu..
kdo jsi?
kašpárek..
21 gramů.. motiv lásky..
může může.... bla bla..
děkuji ti blázne..
podle mého názoru, jsou takové chvíle.. Na hranici..
Dal mi.. tolik něhy.. tralala..
víš, že mám památku té noci s tebou?
Přečteno 588x
Tipy 50
Poslední tipující: divoska_jaja, Jana M., Gabrielle, NikitaNikaT., Beepat, Mario de Janiero, Zorenka Ježková, susana načeva, pamp_elka, Elza511, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)