(Po)vzdech..
Anotace: o vzletech.. a pádech
Chci tančit v trávě bosa, když mrholí..
Chci zase věřit, že dokážu cokoli..
Chci smát se.. a zpívat z plných plic..
Chci nebát se snít.. A chci sakra víc..
..než mám..
A tak dýchám
– protože musím..
- i když často se dusím..
Přečteno 318x
Tipy 20
Poslední tipující: poustevník Jirka, Moniska, 4LJFilip, Jiná, TetaKazi, Mbonita, CULIKATÁ, danav, Psavec, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)