Anotace: ...sklopit oči.
Líbí se mi ty protiklady: nést vinu za výhru, hrdě sklopit oči...
12.09.2010 15:57:00 | Hesiona-Essylt
je to půvabné... nějakým způsobem z toho sálá pro mě docela velký optimismus )
22.08.2010 10:56:00 | Já Esther Ruth
Má oblíbená karetní hra je záchod.
Co se taky dá čekat od kouzelníčka. To třeba čertíci milují mariáš.
Ale já když jde o karty tak záchod. To napětí, to vzrušeni, a ten pocit když strouháš mrkvičku a křičíš na soupeře-„smrdíš“…:o)))
O tom ta báseň asi není co?
25.06.2010 21:15:00 | kouzelníček