Můj hábit tajmený
Anotace: zase trochu temné romantiky :-)
Můj hábit tajemný
děsivě splývá s tmou
Měsíc se vaří
v tvé chladné krvi
Oltářní kameny
vzdychají pod tebou
a život ve tvé váři
dávno je mrtví
Klovám ti oči - já, v těle havrana
zůstanu s tebou až do rána
jen abych tě ušetřil pohledu pekla
Pevně tě zavinu, svým černým hávem
abych tě navždy skryl před mocným Hádem -
abys jak kapka, z nebe nestekla...
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer
Komentáře (0)