č. 8
jezdi mi po kůži
svými prsty ztvrdlými
od strun kytary
no tak škrábej mě do kve
jezdi mi po kůži
svými prsy od barev
duhových
no tak maluj mi vzdušné zámky
jezdi mi po kůži
svými prsty lačnými
po slasti
no tak zabal mě do nich celou
jezdi mi po kůži
svými prsty
dokud tě celého
nesním
.
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Stoneman, al-pacino, J.U. Ray, l'âme, bloodysunset
Komentáře (1)
Komentujících (1)