Anotace: jedna malá, dávná, skoro zapomenutá
Sbírka: Žvatlárium
Beroun je dnes již Pěkný, dnes má žena jela na tamní trhy a já jdu na odpolední a báseň taky Pěkná.
26.06.2010 10:19:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Z.r.: je dávná a osobě cílené nakonec nedoručená... tedy... kytka jo, ale na prezentaci básně jsem ještě tehdy neměl odvahu... teď jsem jí našel "v šuplíku"
22.06.2010 19:25:00 | drsnosrstej kokršpaněl