Setkání s Caligulou
Démoni vstupují vystupují
lidé umírají
lidé přežívají
v katakombách města jsem potkal Caligulu
dali jsme si víno a pohovořili o životě
shodli jsme se na tom, že je každej
ztracenej
pak jsem vylezl do ranního světla
a dal se do pláče
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta Hl., Psavec, isisleo, Skalsky Pavel, Linzerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)