Tak sám
Tak sám na tom světě
nešťastný ve svobodě
kterou sis vybojoval
vědomí zastínilo šeřík, byť by se
do něj měl vejít
není místo
není místo pro klid
svoboda zmítaná otázkami
které až zodpovíš
budeš ještě víc sám
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta Hl., Psavec, isisleo, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)