Osmý den v týdnu
Anotace: co všechno se děje v tento vysněný den...:-D
Je to skoro k nevíře
Pohané zapalují ohně
církev se topí ve zlatě
...osmý den v týdnu
Je to osmička,
která dusí
svazuje pouty lásky
homosexuální páry
...osmý den v týdnu
Jsou to spojené okovy
ten den se táhne
jako když se vězeň
plahočí s tímto
těžkým břemenem na nohou
...osmý den v týdnu
toho dne se osmička
stane nechutí sebevrahů
ten den patří nám všem,
ale osmiletým dětem především
ten vysněný osmý den
Přečteno 276x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Niky88, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry, Sweet KiWi, Květka Š.
Komentáře (0)