Ztrácíme se
Anotace: ...zase přeháním... Jenom jsem měl po 100 letech pár nápadů, tak jsem to chtěl nějak sťapkat dohromady
Cesty už jsou vyznačené
a chodníčky vyšlapány
Do puntíku předurčené
Čárové kódy spočítány
Netušíme kdože jsme
a moc nás to netrápí
Brány dovnitř zavřené
Ploty miny a dráty
Na vrata nikdo nebuší
Nechceme znát sami sebe
Těžký je pohled do duší
když zvracíme modré z nebe
Veďte za ruku nás slepé
a tak přesně podle norem
pokráčíme kam jen chcete
Ztrácíme se za obzorem
Přečteno 313x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, Agniezka, šuměnka, Ollie, Monica., myší královna, aniger
Komentáře (2)
Komentujících (2)