Když Múza stávkuje,
rozlámu propisku,
veršíky píšu pak
jen prstem do písku...
(a takhle to dopadá...)
:-))
30.06.2010 10:35:00 | TetaKazi
Patriku, dobrý! Má to ducha! A oslovilo mne to! ST!
Zde důkaz, že se mi to líbí:
Špatně se ti píše.
Tož dej do těla panáka
vymete ti v hlavě skrýše
zas najdeš v sobě písmáka
Špatně se ti pije.
Tož zahul chlapče marjánku
nevadí že venku ch... prší
v duši se vznášíš na vánku .....................
Pokračování u mne. V mých básničkách. za chvilku to dopíšu.
23.06.2010 20:25:00 | Zasr. romantik
básničky o tvůrčí krizi zrovna moc nemusím.. v časech jejího panování by bylo lepší nepsat vůbec:)
22.06.2010 23:16:00 | melancholik