Rozložená
Červnový deštík ukradl mi slzy,
barvičky z šatů duha polední,
můj úsměv nese teplý vítr drzý,
obkreslil ústa mráček na nebi.
Z vlasů mi měsíc stáhl stříbrnění
pro záři hvězd na letní obloze,
můj smích si ptáci v trylkování změní,
ze smutku vzniká skalní eroze.
Pivoňka se pyšní mou červení z tváře,
zeleň a hněď z očí louky sbírají,
moje roky plní listy kronikáře,
k podobě a gestům děti dozrají.
Přečteno 238x
Tipy 33
Poslední tipující: zelená víla, Vjeršotepec, ilona, dream in emptiness, Zasr. romantik, Psavec, Kars, Niky88, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)