Tak jako mravenec,
či pilná včelička...
jen ať ti únava
nepadne na víčka!!
Když se chceš navrátit,
přebrat si poklady,
vytřiď jen jediné,
vzácnosti - odpady...
;o)
zdá se mi, že ti nějak rozumím...
06.11.2010 09:57:00 | Cecilka
Já bych si taky typla,že je to před svítáním,ale pěkně si ji napsal!:-)
23.07.2010 20:46:00 | střelkyně1
Marek přemýšlí stejně jako já - brždění to asi nebude, před probráním?? nebo kýho výra??
23.07.2010 07:53:00 | šuměnka
Zapomněl jsem si brýle vzít,
pak snadné š s t zaměnit.
Však obsah básně napoví,
že byl jsem kapku "bláhový"
08.07.2010 19:08:00 | Šerpík 1