Anotace: Mladoučká slečna se zklamala v lásce.Poslouchám její bolavou dušičku a nemám co říct,tak píšu báseň. Momentálně mi začíná období luk a hájů,takže tu budu minimum,ale jak se vrátím,napišu komentáře spřízněné duše.
Moc hezké, něco krásného právě končí jen proto, aby ještě něco krásnějšího mohlo začít.
06.01.2011 17:15:00 | carodejka
sklamanie v laske je vzdy bolestive.. preto ja zaroven proklinam aj dakujem, ze sa mi ta mrska vyhyba :D
27.06.2010 00:06:00 | Lucerna
Srdíčko zvedni do výše
vyšplhej statečně vzhůru
ač nyní téměř nedýše
v nebi zažene denní můru:))
Culík jí úsměvy dodá
s vírou každou klec zdolá.
23.06.2010 21:56:00 | CULIKATÁ
No to není.Když se zakuklila housenka a já v 7letech jí chtěl pomoct,když vykukli na mě křídla,protože sem si myslel že jí tím pomůžu,a ona se přilepila,už motýlek nikdy nelítal.Právě tou bolestí a snahou chtít letat se podaří letět co nejdál.Jo příroda je moudrá kámoška :-)
23.06.2010 21:49:00 | Danger