Chci povídat větru
Chci povídat větru
o svobodě
chci povídat větru
o neshodě
chci povídat větru
jak bojím se v noci
chci povídat větru
o pomoci
chci povídat větru
že nesnáším lidi
chci povídat větru
co sudičky vidí
chci povídat větru
o smyslech šelmy
chci povídat větru...
On uletěl mi...
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: martinaV, Gabrielle, kikiis, Zasr. romantik, dream in emptiness
Komentáře (2)
Komentujících (2)