vzdávám to...
Anotace: vzdám se tvých křídel...
A pak to vzdám,
ty jen mávneš svými křídly,
jako vždy, když
se svým snům jen oddám.
Odletíš v dál,
uletíš kilometr a snad i míli
a pak blíž,
jsi konečně blíž,
a oddáváš se svému cíli.
A pak to vzdám,
ztrácím se v chomáčku peří,
které na věčnost nevěří,
z tvých bílích křídel volnosti...
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mraveneček, René Vulkán
Komentáře (0)