Strejda
Tak jako plachty řídí moře.
Řídíme osudově naše oře.
Dny, noci,
bez pomomoci.
Však jeden,
je co dře v den,
a v noci jen,
neustále,
vyrábí sándále.
Boty osudu,
ať neupadnem,
na hubu.
Kolik ještě rozdá,
bot s láskou ušitých,
Je to velká hvězda,
v očích mích.
Děkuju mu za to,
že mu stojím za to.
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)