..AB ANTIQUO..
Anotace: ..i o lidech - neb tohle spolu prostě souvisí.. (RATIO NATURALIS QUAEDAM LEX TACITA)
Dvakráte do stejného toku nevstoupíš!
A tohle přísloví by dalo shrnouti se asi tak:
že NIC a NIKDO nebude už stejný jako dřív…
Tak nemá žádnou cenu dávat svoje ego na odiv
Myšlenky stejně jako činy nechť letí jak pták
už právě proto jen. A nebo líp – tím spíš!
Dvakráte stejnou chybu jenom blázen učiní!
A tohle úsloví by dalo vsunouti se do jediné věty:
že poznání a zkušenost jsou kroky k pochopení…
Tak nemá cenu gesty šálit, skrz úsměv zuby cenit
Moudrost buď v lidech prostě je či přicházívá s léty
už právě proto jen, by našla si svou svatyni!
Přečteno 329x
Tipy 17
Poslední tipující: Čoki, Bíša, hašlerka, Mbonita, Zasr. romantik, Psavec, Květka Š., Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)