pocit
Anotace: má první básnička, tak snad nebudu za trapáka:)
Narazil do mě železný,
ten poklop kanální,
člověk náhle cítí se zmatený,
jak při noci páteční,
komunikace nemá pravidla,
tak jím doma raději sama,
babičina povidla,
něvěřím vyloženým kartám
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, Niky88, CULIKATÁ, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)