Ach...tolik smutku, souhlasím s dead-head a přeji ti ať se všechno v lepší změní.
26.07.2010 01:04:00 | carodejka
Krásný je to,že rodiče (aniž by si to byli vědomi) vychovávají své děti k tomu,aby dělaly stejné chyby a činily stejně špatná rozhodnutí, jako oni sami.
Krása svobody je v tom,že člověk dělá pořád chyby,ale může si za to sám - svým rozhodnutím, což je čistější, než ta rozhodnutí dělat pod nátlakem rodičů.
24.06.2010 13:50:00 | dead-head